Forside » Anlæg » Nye anlæg

Nye anlæg

Nye anlægI PRO|BYGNINGSAUTOMATIK påtager vi os automationsopgaver i både nybyggeri og eksisterende byggeri. Vi tilbyder sparring allerede i idéfasen, og vi kan bidrage med projektering, programmering og dokumentation senere i forløbet – samt naturligvis implementering og indkøring af løsningen.

Med et CTS-anlæg fra PRO|BYGNINGSAUTOMATIK får man fuld kontrol med de tekniske systemer i en bygning, primært styrings- og reguleringssystemer for ventilation, varme, køling og lys.

Det giver mulighed for en intelligent styring af bygningen og en mærkbar reducering af energiforbrug med automatisk regulering af varme, lys, ventilation og køling afhængigt af brugernes præferencer, udeklima og lysniveau.

Vi samarbejder bredt

Vi samarbejder med alle leverandører af teknikløsninger til byggeriet, herunder leverandører af ventilation, varme- og køleanlæg. Vi kan indgå traditionelle entrepriser eller i partnering-projekter. Desuden har vi muligheden for at påtage os samlede teknikentrepriser i samarbejde med PRO|KØLETEKNIK og PRO|VENTILATION.