Forside » Service

Service

ServiceServiceafdelingen i PRO|KØLETEKNIK er parat til at hjælpe med at holde dit køleanlæg toptrimmet i det daglige og derved sikre en god stabil drift og en fornuftig totaløkonomi på både ældre eller nye anlæg.

Vores medarbejdere har en bred faglig ekspertise inden for køling og kan dermed servicere alle anlægstyper, både nye og eksisterende.

Vi udfører målinger og justeringer, foretager nye installationer, optimerer eksisterende installationer eller foretager ændrer og justerer efter behov.

Serviceafdelingen i PRO|KØLETEKNIK er ansvarlig for alle serviceaftaler. Afdelingen har også ansvaret for service under lovpligtige eftersyn af køleanlæg.

Servicering af dit TRANE køleanlæg

PRO|KØLETEKNIK er TRANE distributør i Danmark

 

 

 

 

 

Udover at være et lovkrav, er det veldokumenteret at regelmæssig servicering af dit køleanlæg er en forudsætning for opnåelse af en sikker og stabil drift og at det medfører en driftsmæssig besparelse på den lange bane.

Hyppigheden af nedbrud samt omfanget af eventuelle reparationer, nedsættes markant.

Derfor anbefaler vi alle vore kunder at de indgår en serviceaftale. Derved sørger vi for planlægning og udførelse af service og regelmæssig vedligeholdelse på jeres anlæg. Det gør at jeres anlæg altid er i drift, er indstillet korrekt, samt arbejder så energieffektivt og miljørigtigt som muligt.

 

Har du i dag et køleanlæg fra TRANE, tilbyder PRO|KØLETEKNIK service og regelmæssig vedligeholdelse.   Da vi er den danske distributør, kan vi garantere de bedste priser på reservedele, samt konkurrencedygtige priser på service og reparationer.

Ønsker du at høre mere om dine muligheder med TRANE køleanlæg, så kontakt vor Ingeniør Ole A. S. Lundquist, på olu@prokoleteknik.dk