Åbne systemer inde for bygningsautomatik (CTS/IBI)

Proautomatik

Åbne systemer inden for bygningsautomatik (CTS/IBI) – Mange taler om åbne systemer. Men hvad er åbne systemer? Og hvad har kunderne behov for?

Åbne systemer giver kunderne frihed og fleksibilitet –  Vores erfaring er, at kunden ønsker et system, der sikrer dem frihed og fleksibilitet – også når det handler om at vælge deres samarbejdspartner i forbindelse med en eventuel senere udbygning og servicering af systemet.

Vi har en solid erfaring med at levere og arbejde med åbne systemer i samarbejde med bygherres egne teknikere og øvrige leverandører.

Vil du selv kunne programmere dit anlæg? – Vi leverer systemer, hvor SCADA (betjeningsbrugerflade) kan håndtere de gængse protokoller og kommunikationsformer. Vi udvikler systemer, hvor al konfigurationssoftware følger med. Det betyder, at vores kunder ikke er bundet til eller er afhængig af os, fordi de ved hjælp af konfigurationssoftwaren selv er i stand til at programmere i deres eget anlæg.

Tiden hvor man som systemhus, kunne tillade sig at ”låse” en kunde, burde være et overstået kapitel. Desværre er virkeligheden tit en anden.

Vælg en samarbejdspartner, du har tillid til. Vælg PRO|BYGNINGSAUTOMATIK.

Kurser – Vi afholder gerne kurser for vores kunders driftspersonale og teknikere, hvor de lærer at programmere i deres eget anlæg, såfremt de ønsker det.

Kontakt os – Ring til PRO|BYGNINGSAUTOMATIK på tlf. 3636 0909 og hør hvordan vi kan hjælpe dig.


 

 

 

Dette indlæg blev udgivet i Stillingsopslag. Bogmærk permalinket.