Den nybyggede Burger King restaurant i Brøndby har fået et særligt ventilationsanlæg med indbygget køl, som er specielt tilpasset restaurantens behov for både procesudluftning fra køkkenet og varmegenvinding i restauranten.

Den amerikanske fastfood-kæde Burger King er kendt for deres Whopper, der sælges dagligt 4,5 millioner af i verden.

Burger King er tilstede i 67 lande med ca. 12.000 restauranter. Firmaet har verden over 360.000 medarbejdere. Daglig har Burger King 11.400.000 kunder, det vil sige at hver filial i gennemsnit har 1.040 kunder per dag. Omkring 91 procent af restauranterne drives af selvstændige restauratører.

PRO|GRUPPEN har foruden restauranten i Brøndby også opført ventilation i andre Burger King restauranter som bla:

  • Burger King, Spinderiet i Valby
  • Burger King, Lyngby Centeret
  • Burger King, Waves Shoppingcenter

 

ENTREPRISEN

PRO|GRUPPEN har i fagentreprise  for Burger King i Brøndby, monteret et ventilationsanlæg med indbygget køl på i alt 9.400 m³/h.

Anlægget kører med halv genvinding, således at suget fra emhætten i køkkenet på 4.000 m³/h ikke genvindes. Der er til gængæld genvinding på luften fra restauranten. Dette sikrer optimal luftkvalitet og lavest mulige driftsomkostninger.

Ventilationsanlægget er suppleret af et separat køleanlæg på 60 kW.

ENTREPRISEN

Fagentreprise

Ventilation og Køl

BYGHERRE

Burger King

ØKONOMIRAMME

1 mio.

ARKITEKT

Burger King

INGENIØRER
PRO|VENTILATION

M³/h
9.400

320